Algemene Voorwaarden

Aansprakelijkheid

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor zoek geraakte spullen. U mag de spullen van uw kind meenemen en in de zaal zetten voordat uw kind gaat starten met de les.

In- & Uitschrijven

U belt, appt of meldt u aan via de site van Yoga Kidsclub voor een proefles, volgt de proefles en zorgt ervoor dat de inschrijving de week erop binnen is bij ons. Wij schrijven het lesgeld aan het begin van de maand af. Als de rekening leeg staat dan nemen we contact met u op over de verdere afhandeling van de betaling.

Opzegging dient schriftelijk/per e-mail te worden gedaan en minimaal 1 maand van tevoren.

Lesgeld

Mocht er een keer een les niet door gaan omdat de docent is verhinderd, dan wordt deze ingehaald of u krijgt uw geld terug.

Als u geen abonnement wilt nemen dan kunt uw kind losse lessen volgen. In dit geval, (zonder de normale doorlopende betaal- en opzegtermijnverplichtingen van een abonnement) zijn de losse lessen wél duurder omdat men niet is verbonden aan onze abonnement voorwaarden. Het bedrag van deze losse lessen zonder abonnement is €10,00 per les, contant af te rekenen met de docente aan het begin van elke les.

Machtiging

Wij ontvangen graag een machtigingsformulier als u ervoor kiest een abonnement af te nemen. U docente zal dit formulier aan u meegeven na een proefles, samen met het inschrijfformulier.

Privacy Verklaring

Yoga Kidsclub vindt uw privacy belangrijk en wil veilig met uw persoonsgegevens omgaan. We willen dat u weet welke informatie wij verzamelen over bezoekers van https://yogakidsclub.nl. Met het verstrekken van uw gegevens en/of het gebruik van de website accepteert u de voorwaarden van deze privacyverklaring en staat u ons gebruik van uw gegevens toe zoals beschreven in dit document.

Op de rechtsverhouding tussen u en Yoga Kidsclub is het Nederlands recht van toepassing en onze Algemene Voorwaarden. Daarnaast is voor de verwerking van persoonsgegevens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU van toepassing.

De meeste pagina’s van https://yogakidsclub.nl kunt u bezoeken zonder persoonlijke informatie met ons te delen. Wanneer u contact met ons opneemt via het contactformulier vragen we u wel om persoonlijke gegevens te verstrekken om contact met u op te kunnen nemen. Yoga Kidsclub neemt de bescherming van uw persoonsgegevens heel serieus en wij nemen dan ook alle technische en organisatorische maatregelen om misbruik, verlies, openbaarmaking, ongevraagde wijziging of toegang te voorkomen.

Heeft u vragen of verzoeken die betrekking hebben op de algemene voorwaarden en/of de privacy verklaring van Yoga Kidsclub?? Laat ons dit weten door een bericht te sturen naar info@yogakidsclub.nl.